Contactplaats voor ouders en babysittersHome
A
A
Welkom op de babysit.be website!
Babysit.be is dé contactplaats voor ouders en babysitters. Er zijn verschillende redenen waarom dit netwerk zo uniek is:
1. Je kan een babysit opzoeken op basis van verbindingen
Je kan jezelf "verbinden" met mensen die je kent, zowel ouders als babysitters. Op die manier kan je dan ook mensen opzoeken op basis van de verbinding die deze personen met jou hebben.
Als ouder kan je dan bv gaan zoeken op een babysit die je zelf persoonlijk kent (in de eerste graad verbonden met jou), of een babysit die maximaal één niveau van jou weg is, dwz die kennissen van jou kennen. Je kan dan aan die kennissen van jou een oordeel vragen over die babysit. Het oordeel van jouw vrienden zal namelijk voor jou veel meer waard zijn dan het oordeel van een onbekende.
Als babysit kan je dan op die manier weer zeker zijn dat de mensen bij wie je gaat babysitten betrouwbaar zijn: je kent ze immers zelf rechtsreeks of vrienden van jou kennen ze.
 
2. Je kan een babysit gaan opzoeken op basis van afstand
Het heeft meestal weinig zin dat je een babysit zou vinden die te ver weg van je woont. Daarom hebben we een syteem ingebouwd waarmee je je binnen een straal rond je eigen woonplaats kan gaan zoeken naar een babysit.
 
3. Iedereen kan een persoonlijk netwerk aanleggen
Beelden zeggen 1000 keer meer dan woorden. Daarom kan iedereen, zowel ouders als babysitters, een persoonlijk netwerk aanleggen met daarin ondermeer een persoonlijk foto-album.
Op die manier kan je als ouder al laten zien aan de potentiële babysitters op welke leuke kroost ze zullen mogen babysitten. Als babysitter kan je dan weer makkelijk laten zien welk een sympathiek persoon de ouders mogen verwachten.
4. Je hebt een eigen mailingsysteem
Via de ingebouwde mailinglijst kan je zelf makkelijk en snel een mailtje sturen naar al de contacten waarmee je verbonden bent
5. Babysit.be is volledig gratis
Het gebruik van babysit.be is volledig gratis. Het enige wat je moet doen is het respecteren van ieders privacy en het aanvaarden van de gebruiksvoorwaarden.

Indien je vragen hebt over het gebruik van babysit.be dan mag je die altijd stellen onder de rubriek FAQ. Heb je suggesties voor de verbetering van babysit.be dan mag je die steeds versturen naar webmaster@babysit.be

Wij wensen u nog een aangenaam verblijf op dit netwerk!
 

Het Babysit.be team
A
A© 2021 babysit.be is een realisatie van Resengo® Reservation Solutions